zrob-zadanie.pl - rozwiązywanie zadań przez Internet, pomoc - matematyka, fizyka, chemia

JUŻ WKRÓTCE NOWA WERSJA SERWISU ORAZ KONKURS!!!


rozwiązywanie zadań z matematyki, fizyki, chemii, statystyki i innych przedmiotów

szkoła średnia - Chemia


dodaj to zadanie do obserwowanych

    nr7

Zaoferuj swoją pomoc w rozwiązaniu tego zadania

szczegóły zadania
treść realne stężenie kwasu octowego w spożywczym occie winnym wynosi 1,1 mol/dm3. Oblicz masę etanolu konieczną do przygotowania w wyniku fermentacji octowej 200cm3 octu winnego.
termin 08 czerwiec 2009
wymagane objaśnienia odp. 10,12g
ofert 3
numer (id) 415
kontakt
Kontakt widoczny dla Użytkowników oferujących swoją pomoc

wyświetleń: 1737

dodano: 08 czerwiec 2009, 12:50






Nowoczesne przeglšdarki AntySpam.pl